Geschmack ist vorhersagbar: Mit FlavorMiner. FlavorMiner heißt das Tool, das IPB-Chemiker und Partner aus Kolumbien jüngst entwickelt haben. Das Programm kann, basierend auf maschinellem Lernen (KI), anhand der…
Seit Februar 2021 bietet Wolfgang Brandt, ehemaliger Leiter der Arbeitsgruppe Computerchemie am IPB, sein Citizen Science-Projekt zur Pilzbestimmung an. Dafür hat er in regelmäßigen Abständen öffentliche Vorträge zur Vielfalt…
Abdala, G.; Castro, G.; Guiñazú, M. M.; Tizio, R.; Miersch, O.;Occurrence of jasmonic acid in organs of Solanum tuberosum L. and its effect on tuberizationPlant Growth Regul.19139-143(1996)DOI: 10.1007/BF00024580
The aims of this study were to demonstrate the endogenous presence of jasmonic acid (JA) in roots, stolons and periderm of new formed tubers, by means of bioassays, ELISA and GC-MS, and to test a microdrop bioassay using the leaflets of potato cuttings cultured in vitro. Our results confirm the existence of JA by bioassays and GC-MS in foliage, stolons, roots and tuber periderm.